Primaria Bacau vrea 40 mil. lei, printr-o emisiune de obligatiuni

Municipiul Bacau va derula in perioada 21-18 august o oferta publica primara de vanzare de obligatiuni, in urma careia intentioneaza sa atraga 40 milioane lei, pentru rambursarea unui credit si realizarea unor investitii locale, potrivit unui comunicat remis Bursei.
Astfel, investitorii interesati vor putea subscrie 400.000 de obligatiuni emise de municipiul Bacau (BAC26B), urmand sa primeasca o dobanda egala cu media dobanzilor interbancare la sase luni, la care se va adauga o prima de 0,85%. Principalul se va rambursa in 68 de rate trimestriale, dobanda fiind platita tot trimestrial.

Fondurile obtinute dupa incheierea ofertei vor fi folosite pentru rambursarea unei parti dintr-un credit de tip revolving, in valoare de 35 milioane lei, de la Raiffeisen Bank, urmand ca restul banilor (5 milioane lei) sa fie utilizati pentru dezvoltarea Centrului Expozitional si de Afaceri Bacau.

Obligatiunile care fac obiectul ofertei reprezinta transa a treia din a treia emisiune de obligatiuni ale municipiului Bacau. Oferta va fi intermediata de SSIF Raiffeisen Capital & Investment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri