Consiliul de Administratie al operatorului portuar Socep Constanta (SOCP) l-a inlocuit pe Cristian Ianca (foto) din functia de director general cu Daniel Lintes, care va ocupa aceasta functie temporar, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Socep Constanta (SOCP) a obtinut in primul semestru al anului un profit de 0,66 milioane lei (0,15 milioane euro), de opt ori mai mic fata de rezultatul din aceeasi perioada din 2008, pe fondul reducerii semnificative a transportului si a retragerii celui mai important client.

Socep Constanta are un capital social de 34,34 milioane lei, divizat in 343,42 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarii principali ai companiei erau Grupul DD, cu 31,31%, si Samara Stere, cu 10,51% din totalul actiunilor.

Valoarea de piata a companiei este de 51,51 milioane lei (12,31 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,15 lei/actiune.

Citeste un interviu cu Cristian Ianca: Criza, in valuri: Cand furtuna disponibilizeaza sute de angajati

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri