OTP Asset Management urmeaza sa primeasca in 2-3 saptamani avizul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) pentru lansarea si listarea unui nou fond inchis de investitii cu capital garantat ce va urmari evolutia unui indice sectorial extern, a declarat Catalin Ianca, presedintele unitatii de administrare a activelor a OTP Bank.
“Fondul care urmeaza a fi lansat reprezinta o noutate absoluta pentru regiune si va avea oferta publica initiala in primele saptamani de tranzactionare din ianuarie 2010”, sustine Ianca.

Noul fond va avea o perioada de subscriere de patru saptamani si va fi intermediat de catre OTP Bank si Intercapital Invest.

Spre deosebire de OTP WiseRO, fond care detine o prima de performanta de 60%, noul organism de plasament va reda investitorilor 100% din randamentele obtinute.

“Speram ca noul fond sa aiba mai multe unitati de fond decat OTP WiseRO, dar va exista si posibilitatea de a majora numarul acestora in cazul unei suprasubscrieri”, a mai precizat presedintele OTP AM.

OTP Asset Management administreaza 3 fonduri deschise si 2 inchise cu active de 108,3 milioane lei si detine o cota de piata de 4,5% din aceasta industrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Un administrator de fonduri acordă bonusuri pentru investițiile constante
Setari Cookie-uri