Seful Bancii Transilvania continua sa achizitioneze actiuni ale institutiei de credit, caracterizand pretul acestora ca fiind extrem de atractiv in actualul context de piata.

"Chiar ieri am cumparat actiuni la BancaTransilvania si am ajuns la o detinere de aproximativ 0,75%. Acum urmeaza o majorare de capital la banca si sigur voi participa la subscriere pentru ca pretul este foarte bun. De asemenea, intentionez sa mai cumpar actiuni deoarece sunt atractive, in ciuda contextului dificil de piata", a declarat Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

Rekkers a mentionat ca nu a vandut niciodata actiuni TLV si nici nu intentioneaza sa vanda.

De asemenea, seful bancii a precizat ca si actionarii importanti ai bancii, BERD, IFC si Bank of Cyprus, si-au exprimat intenta de a partcipa la majorarea de capital ce va fi realizata in urmatoarea perioada.

Seful Bancii Transilvania a cumparat in ultimele zile 20.000 de actiuni TLV pentru care a platit 37.850 lei (9.640 euro), conform raportarilor remise Bursei de Valori Bucuresti.

In sedinta de tranzactionare de vineri, Rekkers a cumparat 10.000 de actiuni la pretul de 1,79 lei/actiune, pentru ca in primele zile ale acestei saptamani sa achizitioneze cate 5.000 de actiuni pentru pretul de 2,02 lei, respectiv 1,97 lei/titlu.