Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania, a ajuns la o detinere de aproximativ 0,75% din tilurile Bancii Transilvania (TLV), dupa ce ieri a mai achizitionat un pachet de 5.000 de actiuni.
Seful Bancii Transilvania continua sa achizitioneze actiuni ale institutiei de credit, caracterizand pretul acestora ca fiind extrem de atractiv in actualul context de piata.

"Chiar ieri am cumparat actiuni la BancaTransilvania si am ajuns la o detinere de aproximativ 0,75%. Acum urmeaza o majorare de capital la banca si sigur voi participa la subscriere pentru ca pretul este foarte bun. De asemenea, intentionez sa mai cumpar actiuni deoarece sunt atractive, in ciuda contextului dificil de piata", a declarat Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

Rekkers a mentionat ca nu a vandut niciodata actiuni TLV si nici nu intentioneaza sa vanda.

De asemenea, seful bancii a precizat ca si actionarii importanti ai bancii, BERD, IFC si Bank of Cyprus, si-au exprimat intenta de a partcipa la majorarea de capital ce va fi realizata in urmatoarea perioada.

Seful Bancii Transilvania a cumparat in ultimele zile 20.000 de actiuni TLV pentru care a platit 37.850 lei (9.640 euro), conform raportarilor remise Bursei de Valori Bucuresti.

In sedinta de tranzactionare de vineri, Rekkers a cumparat 10.000 de actiuni la pretul de 1,79 lei/actiune, pentru ca in primele zile ale acestei saptamani sa achizitioneze cate 5.000 de actiuni pentru pretul de 2,02 lei, respectiv 1,97 lei/titlu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri