Casa de brokeraj Tradeville a revenit pe prima pozitie in topul intermediarilor de la Bursa din Sibiu, dupa ce in aprilie ocupa al doilea loc, potrivit unui comunicat al Sibex.
Tradeville a intermediat 67.588 de contracte, volum aproape dublu fata de luna precedenta, iar pe piata spot a intermediat tranzactii in valoare de 218.400 lei, aflandu-se pe locul al patrulea.

Urmatoarea pozitie este ocupata de Estinvest, cu 62.314 de contracte derivate si schimburi intermediate de 116.342 lei pe segmentul de actiuni de la Sibex. Broker Cluj se afla pe locul al treilea, cu 53.526 de contracte.

WBS Romania, liderul din aprilie, s-a clasat pe locul patru, cu 41.057 de contracte intermediate, majoritatea fiind realizat pe derivatele pe indicele Dow Jones, pe care casa de brokeraj este market-maker. In schimb, WBS se afla pe prima pozitie in functie de valoarea de tranzactii spot intermediate, cu rulaje de 1,05 milioane lei.

Pe cinci s-a pozitionat IFB Finwest cu 27.131 contracte, in urcare cu un loc, iar pe sase KBC Securities cu 24.216 contracte. KBC a intermediat schimburi de 920.700 lei pe piata spot.

Intercapital Invest a coborat pe locul sapte, in luna mai, cu aproape 23.000 de contracte, in timp ce Eastern Securities s-a pozitionat pe locul al optulea cu 21.178 contracte.

Fairwind Securities, firma de brokeraj detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, s-a mentinut pe locul pe noua cu 18.730 contracte. Topul primilor 10 brokeri pe derivate de la Sibex este inchis de SSIF Nova Invest cu peste 16.000 contracte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri