La inceputul acestei saptamani, Fondul Proprietatea a incheiat depunerea documentatiei necesare inscrierii ca Alt Organism de Plasament Colectiv (AOPC), la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare din Romania (CNVM), se arata intr-un comunicat.
Dupa ce, la finalul lunii mai, Fondul a depus documentatia la CNVM pentru inregistrare, zilele trecute actele au fost completate, ca urmare a solicitarilor de clarificare formulate de comisie.

Astfel, s-a redepus prospectul SC „Fondul Proprietatea” SA completat corespunzator, avand in vedere observațiile formulate de CNVM, cu186 pagini si 15 anexe, impreuna cu detalii referitoare la Raportul de evaluare intocmit de Finevex SRL in octombrie 200 si actul additional incheiat intre fond si Bancpost, in completarea contractului de depozitare.

De asemenea, CNVM a mai solicitat si un contract de subinchiriere, in original, privind viitorul sediu al fondului. FP a comunicat ca a incheiat acest contract cu sucursala din Romania a Franklin Templeton Investment Magement, la finalul lunii iulie, urmand ca modificarea sediului sa aiba loc dupa obtinerea acordului proprietarului cladirii.

Pretul actiunilor FP creste in estimarile analistilor. Intercapital: 0,8731 lei/actiune


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri