La inceputul acestei saptamani, Fondul Proprietatea a incheiat depunerea documentatiei necesare inscrierii ca Alt Organism de Plasament Colectiv (AOPC), la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare din Romania (CNVM), se arata intr-un comunicat.

Dupa ce, la finalul lunii mai, Fondul a depus documentatia la CNVM pentru inregistrare, zilele trecute actele au fost completate, ca urmare a solicitarilor de clarificare formulate de comisie.

Astfel, s-a redepus prospectul SC „Fondul Proprietatea” SA completat corespunzator, avand in vedere observațiile formulate de CNVM, cu186 pagini si 15 anexe, impreuna cu detalii referitoare la Raportul de evaluare intocmit de Finevex SRL in octombrie 200 si actul additional incheiat intre fond si Bancpost, in completarea contractului de depozitare.

De asemenea, CNVM a mai solicitat si un contract de subinchiriere, in original, privind viitorul sediu al fondului. FP a comunicat ca a incheiat acest contract cu sucursala din Romania a Franklin Templeton Investment Magement, la finalul lunii iulie, urmand ca modificarea sediului sa aiba loc dupa obtinerea acordului proprietarului cladirii.

Pretul actiunilor FP creste in estimarile analistilor. Intercapital: 0,8731 lei/actiune


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Templeton poate in continuare sa incaseze comisioanele pe distributii