Energopetrol Campina (ENP), firma specializata in lucrari de instalatii electrice din domeniul petrolului si gazelor, a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 6,8 milioane lei (1,6 milioane euro), in scadere cu 46% fata de valoarea din perioada similara a anului trecut, potrivit Mediafax.

Firma a consemnat in intervalul ianuarie-iunie 2009 o cifra de afaceri de 12,5 milioane lei.

Atat veniturile, cat si cheltuielile au scazut in primele sase luni ale acestui an cu 37%, la 8,4 milioane lei (2 milioane euro) si, respectiv, la 8,3 milioane lei (2 milioane euro), potrivit informatiilor transmise vineri Bursei de Valori Bucuresti.

In prima jumatate a anului trecut firma a inregistrat venituri si cheltuieli apropiate, de 13,2 milioane lei.

Firma a avut in primul semestru al acestui an un profit net de 9.600 de lei, fata de castigul de 3.300 de lei din perioada similara a anului trecut.

Energopetrol are un capital de 5 milioane de lei, divizat in 2 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Asociatia salariatilor detine 48,81% din actiunile firmei, restul titlurilor fiind in portofoliile mai multor investitori privati, persoane fizice si juridice.

Cea mai recenta tranzactie cu actiunile firmei a fost realizata la 16 iulie, cand pretul a stagnat la 1,84 lei. La aceasta cotatie, Energopetrol are o capitalizare de 3,7 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Ce se intampla cu societatile de pe Bursa aflate in insolventa