Producatorul de echipamente Rulmenti Barlad (RBL) propune actionarilor analiza si aprobarea deschiderii a doua sedii secundare, la Bucuresti si Istanbul, potrivit convocatorului remis Bursei de Valori Bucuresti.
De asemenea, in cadrul adunarii se vor aproba si angajarea de credite pentru activitatea curenta si de investitii a societatii, precum si constituirea garantiilor din active imobilizante a caror valoare nu depaseste, cumulat, 50% din total.

Corneliu Pricope, directorul general al companiei, estima in decembrie ca Rulmenti va avea o cifra de afaceri de circa 70 milioane dolari in 2010, valoare sustinuta de exporturi.

Rulmenti Barlad face parte din holdingul turc Kombassan, in proportie de 90,7%, si este unul dintre cei mai mari producatori de rulmenti din Romania.

Compania are un capital social de 100,28 milioane lei, impartit in 40,11 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Capitalizarea bursiera este de 76,61 milioane lei (18 mil. euro), conform ultimului pret de 1,91% stabilit in sedinta din 3 ianuarie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bank of China intra pe piata din Romania