Deputatul PNL Ludovic Orban a fost implicat, astazi dupa-amiaza, intr-un accident rutier, la iesirea din localitatea ieseana Sarca, dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a rastunat pe marginea soselei, intr-o curba.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac, accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, la iesirea din localitatea ieseana Sarca, transmite Mediafax. Ludovic Orban a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina pe care acesta o conducea s-a rasturnat pe marginea soselei, a precizat sursa citata.

Ludovic Orban era singur in autoturism si mergea dinspre Iasi catre Focsani. In urma accidentului, liberalul nu a fost ranit, insa masina a suferit avarii minore.

O echipa de politisti s-a deplasat la fata locului pentru cercetari. Ludovic Orban a participat la Biroul Politic National al PNL, care s-a desfasurat, vineri seara, la Iasi.

Orban spune ca masina sa a derapat

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat referitor la accidentul rutier in care a fost implicat, ca din cauza carosabilului umed masina condusa de el a derapat si, incercand sa o indrepte, nu a putut opri, iar roata din dreapta fata a intrat in santul de scurgere. Ludovic Orban a spus ca era singur in autoturismul Dacia Logan implicat in accident.

El a mentionat ca nu a necesitat ingrijiri medicale in urma accidentului. Orban a aratat ca era mazga, iar masina a avut "tendinta de derapare spre exterior" si, pentru ca din sens opus veneau mai multe autoturisme, a incercat sa indrepte masina spre interior, insa din cauza alunecarii nu a putut opri si roata din dreapta fata a intrat in santul de scurgere de la marginea drumului, ulterior rasturnandu-se.

Autoturismul Dacia Logan implicat in accident apartine Camerei Deputatilor. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac, a declarat, sambata, ca accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, la iesirea din localitatea ieseana Sarca.

Ludovic Orban a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina pe care acesta o conducea s-a rasturnat pe marginea soselei. Orban mergea dinspre Iasi catre Focsani. El a participat la Biroul Politic National al PNL, care s-a desfasurat, vineri seara, la Iasi.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri