In urma incidentului privind numarul de inmatriculare M*IEPSD, pagina de Facebook a Politiei Romane a fost asaltata de cetateni nemultumiti de faptul ca decizia de confiscare a placutelor de inmatriculare s-a facut ilegal. Nota discordanta a facut purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu care, dupa ce a lasat cinci stele paginii Politiei Romane, a lasat si un mesaj pentru care in orice tara civilizata ar fi fost demis in aceeasi zi.

UPDATE ora 12:30

Brigada Rutiera a transmis un mesaj prin care se dezice de mesajul publicat de Ovidiu Munteanu, noteaza Hotnews.ro.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Politiei Romane de catre colegul nostru Ovidiu Munteanu, va aducem la cunostinta faptul ca Brigada Rutiera nu achieseaza la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutiera va asigura ca este si va ramane in slujba cetateanului, indiferent de situatie”, au precizat reprezentantii Brigazii Rutiere.

"Pentru toti care jigniti si urati Politia Romana, va rog ca data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie. Cand va fura bunurile, cand va agreseaza pe strada, la accidente rutiere, va rog sa apelati la vecini, la popi, la rude, dar nu la politie", a scris acesta.

Reamintim pe aceasta cale domnului Munteanu ca dumnealui, alaturi de colegii sai, sunt platiti din bani publici, nu fac munca de caritate si ca meseria aleasa de ei implica, printre altele, EXACT respectarea literei legii (si nu a dorintelor unui partid sau al altuia), protejarea cetateanului si luarea masurilor de prevenire pentru a evita incidente sau chiar tragedii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri