Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor Europene a lansat un atac dur la adresa social-democraților. Acesta spune despre liderii PSD, Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu au un complex freudian cu fostul lider al grupării politice, Liviu Dragnea. Ministrul este de părere că cei doi lideri PSD „l-au pupat în fund” pe Liviu Dragnea, fostul președinte de partid, dar și că „s-au milogit” pentru a primi funcții în interiorul formațiunii politice.

“Cred că domnul Dîncu, domnul Ciolacu au un complex freudian cu Dragnea. Până la urmă l-au pupat în fund pe Dragnea atâţia ani, au stat să se milogească să le dea Dragnea în funcţii pe ici pe colo, după care l-au trădat. Drept urmare, tot universul lor moral se învârte în jurul acestei trădări şi în jurul acestui complex freudian.

Este o prostie din punct de vedere procedural. PNDL a fost în varianta 1 că după aia s-a mai luat la modificat şi îmbunătăţit, dar în varianta 1 era o chestiune de împărţit bani din pix. PNRR-ul şi fondurile europene reprezintă exact opusul. Tocmai de astea sunt supăraţi foarte mulţi oameni pe mine şi prin PNL, şi prin PSD, chiar şi prin USR-PLUS pentru că te-am pus acolo ministru, dă-ne şi nouă ceva, să ne treacă autostrada pe la balcon. Nu merge aşa”, a declarat Cristian Ghinea, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Foto: Facebook / Cristian Ghinea

Totodată, Cristian Ghinea spune că fosta guvernare PSD a ignorat ministerul din care face parte întrucât „este greu de furat” de la fonduri europene.

“Există o procedură de audit prin care trebuie să fie o separaţie clară între nivelul politic şi evaluatorii de proiecte. Dacă eu îi spun unui evaluator, ”Dă lui ăsta„, atunci toată finanţarea este desfiinţată de Comisia Europeană şi trebuie să dăm banii de la buget. Numai un nebun riscă aşa ceva. Tocmai de asta PSD a ignorat acest minister. Dacă vă uitaţi pe cine a pus PSD-ul de-a lungul anilor, în afară de Teodorovici, în rest au fost fel de fel de oameni de mâna doua pentru că e greu de furat la fonduri europene. PSD-ul nu se pricepe la fonduri europene”, a mai explicat ministrul Proiectelor Europene.

Ghinea susține că social-democratii nu se pricep la fonduri europene și că se uita la ele ca „maimuța la algoritmi”.

Sursa: G4Media

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri