Guvernul condus de Nicolae Ciucă a obținut votul de învestire în Parlament. Miniștrii au depus azi jurământul și la Palatul Cotroceni, în prezența Președintelui Klaus Iohannis. Următoarea etapă este preluarea propriu-zisă a portofoliilor. Alexandru Rafila a preluat portofoliul de la Sănătate, primit de la Cseke Atilla, ministrul anterior.

Iată principalele declarații ale noului ministrul al Sănătății, Alexandru Rafila:

„Cseke Atilla a dovedit că a fost un minsitru adevărat al Sănătății. Din modestie, dânsul a făcut multe lucruri bune care ne ajută să mergem mai departe pentru a nu ne lovi de un nou val.

Ceea ce ne interesează e parteneriatul cu oamenii din sistemul de sănătate și să avem sprijinul populației pentru politicile de santatate publică (...) O să vedeți că în ceea ce spun, în ceea ce voi face, va există acea depolitizare.

Pot să va spun, am fost foarte afectat de sutele de morți care au fost până acum (…) Trebuie să facem tot ce putem că astfel de lucruri să nu se mai repete. În cursul anului 2022 să încercăm să găsim și drumul spre normalitate.

Acele țări care gestionează bine pandemia sunt cele care au șanse de revenire la normalitate și economic vorbind. Măsurile de santate publică trebuie să le luăm și în interesul unei vieți mai bune”, a declarat Alexandru Rafila, ministrul al Sănătății la preluarea mandatului.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri