Moda, multa imaginatie si dezinvoltura este reteta succesului adoptata de creativul Alina Gavrila. Dupa 10 ani petrecuti la D\'Arcy, a dezvoltat alaturi asociatul sau, Octav Gheorghe, un adevarat laborator de creatie care nu se vrea a fi o uzina de bani ci un mediu tanar, competitiv, locul ideal de comunicare eficienta a ideilor si de punere in scena a viitoarelor campanii publicitare.
Intrebari preliminare:
Nume, Prenume: Gavrila, Alina
Functia: director general si creative director, Gavrila & Asociatii
Varsta:38 de ani
Stare civila:

1.Ce studii ai urmat?

Am absolvit Universitatea Populara de Arta, sectia Arta Decorativa si pana sa ma intilnesc cu publicitatea am cochetat cu creatia vestimentara si scenografia. Am cunoscut-o intimplator pe Alana Perez, pe care am ajutat-o desenindu-i un poster pentru Palmolive. Care a fost si aprobat. Apoi am mai facut inca unul, s-a aprobat si acela si apoi sotii Perez m-au intrebat daca nu mi-ar placea sa lucrez in publicitate, la agentia lor OFC/DMB&B, viitoare DArcy. De-atunci, minim 8ore pe zi fac publicitate.

2.Care a fost primul job pe care l-ai avut?

Am fost pictor de costume pentru un spectacol de cabaret.

3.Care sunt principalele trei pasiuni ale tale?

In place sportul, si practic aproape in ficare zi, imi place miscarea, dansul, mai ales ca in studentie dansam foarte mult, am atestat de balerina, dansam rock acrobatic si dans contemporan. ...Si muzica: ma trezesc si adorm cu muzica; este sursa mea permanenta de relaxare, de exaltare....heee hee he

4.Care este ultima carte citita?

Romanul istoric "Musashi", scris de Eiji Yoshikawa, povestea celui mai mare samurai al Japoniei. In ultimul an si jumatate am inceput sa citesc literatura japoneza. Alt autor pe care-l citesc cu multa placere este Haruki Murakami.

5.Ai un film sau un serial preferat?

Anul acesta mi-a placut Crash. As fi dispusa oricind si la orice ora sa revad un film de-a lui Chaplin. Un alt film preferat este La Strada. Si lista ar putea continua, noroc cu intrebarea care pune stop.

6.Ce tip de bautura preferi?

Imi place schotch-ul, beau "Jack Daniels", de asemenea imi place palinca si vinul sec, alb sau negru.

7.Care este publicatia economica pe care o preferi din Romania? Dar cea din strainatate?

Nu prefer nici o publicatie economica, nici interna si nici internatioanala. Astfel de scriitura consum ocazional si in nici un caz nu pot emite judecati sau preferinte in materie de astfel de publicatii.

8.Care este ora la care ajungi in mod normal dimineata la birou?

Programul de lucru incepe de la ora 10 pentru mine si restul echipei iar sambata si duminica nu lucram. In cazuri exceptionale, daca avem vreo filmare, venim si sambata.

9.Cate ore petreci in medie pe zi la birou?

In general stau pana la ora 18:30, dupa care ma duc la sport.

10.Ai un model in afaceri? Daca da, cine este acesta?

Un model international ar fi Miucia Prada si un model local Ion Tiriac.

11.Care este cea mai mare reusita profesionala din cariera ta?

Gavrila & Asociatii!

12.Ce linie aeriana preferi in zborurile de business internationale?

Imi place la nebunie sa zbor. Nu am o linie aeriana preferata.

13.Cate carduri detii?

Am un singur card pe care-l folosesc doar de nevoie.

14.Unde ai petrecut ultima vacanta? Care ar fi destinatia unei vacante perfecte din punctul tau de vedere?

Ultima vacanta mi-am petrecut-o acum o luna la Cannes. Pentru o vacanta perfecta este mai putin important locul.

15.Ce masina conduci?

Nu conduc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profilul saptămânii »


Setari Cookie-uri