Peste 30% din cititorii wall-street.ro au votat compania Bergenbier ca avand cel mai apreciat birou in luna martie. [Vezi aici rezultatele votului]

Cititorii wall-street.ro au votat sediile companiilor NNDKP, BitDefender, agentia de publicitate Headvertising, Happy Tour Group si Bergenbier, in functie de patru criterii: amenajarea spatiului, cladirea in care companiile au sediile, accesibilitatea cu masina si transportul in comun si facilitati pentru angajati.

Biroul Bergenbier a obtinut cele mai multe voturi la trei din cele patru criterii, fiind devansat doar de NNDKP, care a obtinut punctaj maxim la criteriul privind cladirea in care are sediul.

Citeste si:

Sediul Bergenbier, unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Romania, se afla in complexul de birouri Iride Business Park, amplasat in zona Pipera.

In luna februarie, peste 60% dintre cititorii care au raspuns sondajului wall-street.ro au ales compania Point Public Affairs ca avand cel mai apreciat BIROU DE COMPANIE, devansand sediul Microsoft Romania.