Firma Succes Nic COM, detinuta de omul de afaceri Nicolae Sarcina, cel mai bogat om de afaceri din judetul Gorj, a incheiat un contract de inchiriere pentru hypermarket-ul detinut de fosta retea PIC in Pitesti.
Nicolae Sarcina a fost desemnat de revista «Forbes 500 de miliardari» drept cel mai bogat gorjean, potrvit Adevarul.ro.

Magazinul va fi redeschis in cel mai scurt timp sub marca Succes.

Acest pas marcheaza intrarea companiei Succes Nic COM pe segmentul retailului de suprafete mari, valorificandu-si astfel experienta anterioara pe formatul magazinelor tip supermarket si minimarket.

„Prin acest prim contract de inchiriere, PwC a facut un pas decisiv in aplicarea strategiei de reorganizare a fostei retele PIC S.A., strategie care va fi comunicata public in toamna, conform procedurii de insolventa, si care va prezenta in detaliu modalitatea de valorificare a activelor grupului PIC in interesul creditorilor si al angajatilor”, a declarat Marius Zidaru, Director, Liderul Departamentului de Servicii pentru Restructurarea Afacerii din cadrul PwC Romania.

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL a fost desemnata administratorul judiciar al PIC S.A. in martie 2010, dupa ce societatea intrase in procedura de insolventa la finele anului 2009.

Contractul de inchiriere vizeaza un singur hypermarket din fosta retea PIC S.A, pentru magazinele din Craiova, Calarasi, Braila si Oradea luandu-se in calcul in prezent mai multe optiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri