Nicolae Sarcina a fost desemnat de revista «Forbes 500 de miliardari» drept cel mai bogat gorjean, potrvit Adevarul.ro.

Magazinul va fi redeschis in cel mai scurt timp sub marca Succes.

Acest pas marcheaza intrarea companiei Succes Nic COM pe segmentul retailului de suprafete mari, valorificandu-si astfel experienta anterioara pe formatul magazinelor tip supermarket si minimarket.

„Prin acest prim contract de inchiriere, PwC a facut un pas decisiv in aplicarea strategiei de reorganizare a fostei retele PIC S.A., strategie care va fi comunicata public in toamna, conform procedurii de insolventa, si care va prezenta in detaliu modalitatea de valorificare a activelor grupului PIC in interesul creditorilor si al angajatilor”, a declarat Marius Zidaru, Director, Liderul Departamentului de Servicii pentru Restructurarea Afacerii din cadrul PwC Romania.

Citeste si:

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL a fost desemnata administratorul judiciar al PIC S.A. in martie 2010, dupa ce societatea intrase in procedura de insolventa la finele anului 2009.

Contractul de inchiriere vizeaza un singur hypermarket din fosta retea PIC S.A, pentru magazinele din Craiova, Calarasi, Braila si Oradea luandu-se in calcul in prezent mai multe optiuni.