Retailerul suedez de fashion H&M va deschide anul viitor, in martie, primul sau magazin din Bulgaria, dupa ce primul magazin din Romania a fost inaugurat in luna martie anul curent.

Primul magazin H&M din Bulgaria va fi deschis in martie 2012, in centrul comercial The Mall, din Sofia, si va avea o suprafata de 2.200 mp, desfasurata pe doua etaje, a anuntat retailerul.

“Acest pas este unul firesc in strategia noastra de extindere. Vom putea sa oferim clientilor din Bulgaria haine de calitate la un pret foarte bun. Credem ca potentialul de extindere in aceasta tara este imens”, a declarat Karl-Johan Persson, CEO al H&M.

La inceputul anului, H&M a anuntat ca planuieste sa deschida 250 de magazine pe pietele pe care este prezent, dar si pe cele cinci piete pe care va intra pe parcusul anului.

In Romania, retailerul a confirmat recent deschiderea celor doua magazine din Cluj-Napoca si Timisoara pentru data de 15 septembrie. Ambele magazine se afla in centrele comerciale Iulius Mall, detinute de omul de afaceri Iulian Dascalu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
"Congresul" interlopilor: Cum isi impart clanurile influenta