Casa de Insolventa Transilvania, lichidatorul judiciar al City Mall, estimeaza ca, pana la finalul anului, centrul comercial isi va gasi un nou proprietar dispus sa dezvolte acest proiect, argumentul principal fiind interesul manifestat pentru participarea la procedura de negociere si achizitionarea mai multor caiete de sarcini de catre investitori.
Potrivit reprezentantilor CITR, si-au exprimat deja intentia de a participa la procedura de negociere directa mai multi jucatori de top din piata centrelor comerciale, atat din tara cat si din strainatate.

In plus, CITR anunta ca schimbarea strategiei de valorificare a determinat investitorii interesati de achizitionarea City Mall sa demareze discutii cu lichidatorul judiciar si bancile finantatoare ale proiectului inclusiv in vederea identificarii unor solutii de finantare a dezvoltarii viitoare a acestui proiect.

“Schimbarea strategiei de valorificare din licitatii publice in negociere directa cu cumparator neidentificat a fost una de bun augur si avem indicii ca procedura demarata se va finaliza cu valorificarea centrului comercial. In acest sens, de la data publicarii anuntului de negociere directa mai multi investitori interesati in achizitionarea City Mall au demarat proceduri de due diligence”, a declarat Andreea Anghelof, Managing Partner Casa de Insolventa Transilvania.

In ceea ce priveste identitatea investitorilor ce au achizitionat caietele de sarcini si numarul de caiete achizitionat nu pot fi oferite informatii suplimentare in stadiul actual al procedurii de negociere, detalii urmand a fi oferite dupa incheierea perioadei de depunere a ofertelor in vederea achizitionarii City Mall.

Procedura de negociere directa pentru valorificarea City Mall a fost demarata incepand cu luna august 2011, prin publicarea anuntului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directa. Termenul limita de depunere a ofertelor in vederea achizitionarii City Mall este data de 16.09.2011. Demararea negocierilor directe pentru valorificarea City Mall se face la pretul de evaluare de circa 21 milioane euro, care a reiesit dupa analiza conditiilor actuale de piata si rezultatul licitatiilor deja derulate.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri