Cristian Damoc (foto) a devenit noul partener al companiei EMCT Romania, noua structura de capital fiind: Michael Richard 55%, Laurent Mathurin 17%, Mircea Curuia 17%, Cristian Damoc 10 % si EMCT Limited 1%.

, in varsta de 34 ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Comert. Sun Plaza este cel mai important proiect al sau, conducand in ultimii trei ani departamentul de marketing, leasing si management, potrivit EMCT.

Sun Plaza are o suprafata de peste 200.000 de mp, doua niveluri de parcare subterana si peste 120 de magazine, restaurante si zone de divertisment. Printre ancorele sale se numara: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, Zara, C&A, New Yorker si Hervis.

Citeste si:

In 2010, EMCT Romania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 130 milioane de lei (circa treizeci de milioane de euro). Pentru 2012, EMCT se va ocupa in continuare de managementul centrului comercial Sun Plaza, aflandu-se, in plus, intr-un "stadiu avansat de negocieri" cu privire la dezvoltarea unor noi proiecte pe piata din Romania.