KFC Maritimo Shopping Center are o suprafata de 130 mp, 25 de angajati si este situat in cel mai mare centru comercial din regiunea Constantei, mall-ul Maritimo Shopping Center care va fi inaugurat vineri, 28 octombrie.

Pentru primul an de functionare, cifra de afaceri preconizata este de 1.200.000 euro, potrivit reprezentantilor retelei.

„Relocarea restaurantului KFC din Tomis Mall in Maritimo Shopping Center raspunde dorintei de a fi in permanenta langa clientii nostri, in principalele destinatii in care acestia ajung. Maritimo Shopping Center fiind cel mai mare mall din regiunea Constantei, cu diverse puncte de atractie si ancore, va deveni implicit si destinatie principala pentru clientii KFC din aceasta zona”, a declarat Cristina Porumbel, asistent de marketing KFC Romania.

Citeste si:

In Constanta, KFC Romania are deschise trei locatii: Maritimo Shopping Center, City Park Mall si centrul comercial Tom.

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.