Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare, deschis in urma cu un an de catre austriecii de la Immofinanz, a ramas inchiriat in proportie de 85% dupa ce mai multi retaileri au fost inlocuiti.

Gold Plaza a fost deschis in urma cu un an, dupa o investitie de 97 de milioane de euro. Mall-ul are o suprafata inchiriabila de 30.000 de mp, printre chiriasii sai numarandu-se Cora, Cinema City, C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo si Altex.

La deschidere, gradul de inchiriere al Gold Plaza era de 85% si a ramas acelasi dupa un an, timp in care mai multi chiriasi au fost inlocuiti.

"In decursul primului an de activitate, Gold Plaza si-a imbunatatit mixul de chiriasi prin atragerea unor retaileri internationali, nationali si locali precum: Samsonite, BRD Groupe Societe Generale, Nobila Casa, Arena, Broaster Chicken, Anna Lafaet, Mexton, Man’s Style Fashion si Dino Land", spune reprezentantii EHL Real Estate, companie care administreaza mall-ul.

Portofoliul Immofinanz in Romania include 50 de proprietati, mai ales in domeniul spatiilor comerciale si de birouri, estimat la aproape 895 milioane de euro. Pe piata de retail, fondul austriac mai detine Maritimo Shopping Center (Constanta), Polus Center (Cluj-Napoca), Euromall (Pitesti) si Armonia Center (Arad).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si