Inaugurarea Electroputere Parc, amanata. H&M si Zara deschid abia in 2012

Dezvoltatorul K&S, proprietarul centrului comercial Electroputere Parc, primul mall din Craiova, a amanat cu doua zile deschiderea proiectului, anuntand in plus ca aceasta va fi facuta pe etaje. Astfel, H&M si Inditex, proprietarul Zara, vor deschide abia in 2012.

Electroputere Parc va fi deschis publicului pe 19 noiembrie, in prima etapa fiind inaugurate doar hipermarketul Auchan, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Domo, Intersport, Douglas, Deichmann, Takko, Leonardo, Kenvelo, Tom Tailor, Noriel si alte magazine mai mici.

Etapa a doua, care reprezinta etajul de food si entertainment, precum si magazinele H&M si Inditex (n.r. proprietarul Zara) de la parter, va fi inaugurata in primul sfert din 2012. Etapa a treia, care include Decathlon, Media Galaxy si Norauto, va fi deschisa deschide in primele sase luni din 2012, iar centrul comercial va fi completat apoi cu Leroy Merlin.

Conferinta de presa si inaugurarea oficiala vor avea loc pe data de 9 decembrie, au anuntat dezvoltatorii.

„Aceasta deschidere marcheaza completarea unui numar de opt proiecte ale Belrom in Romania si reprezinta primul centru comercial modern la standarde europene din Craiova. Suntem recunoscatori pentru sprijinul pe care l-am primit de la partenerii nostri, Auchan si Unicredit”, a declarat Steven Van Den Bossche, partener in conducerea Belrom Real Estate si actionar al K&S.

Proiectul Auchan Craiova face parte din strategia lantului francez de dezvoltare, ce vizeaza dublarea numarului de magazine in trei ani, investitiile totale ridicandu-se la 150 de milioane de euro, potrivit lui Patrick Espasa, director general in cadrul Auchan Romania.

Conducerea K&S Developments este formata de Steven Van Den Bossche, Magnus Lofgren si Kris Carton.

Nota: Fotografia a fost facuta in luna august.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri