Oana Albota, avocat in cadrul PeliFilip, sustine ca sistemul bancar se face responsabil de situatia actuala de pe piata imobiliara si ca solutii, solicita autoritatilor publice sa puna capat procesului de restituire a terenului.
Pentru dezvoltatori, Albota recomanda intrarea in parteneriate pentru a-si limita riscurile si alierea cu parteneri care au terenurile. Ea remarca o imbunatatire a activitatii pe piata imobiliara, in conditiile in care in 2011 au aparut cereri pentru servicii de due-dilligence.

"Avem dezvoltatori care ne-au cerut sa facem due-dilligence. Faptul ca dupa trei ani de renegocieri, amendari de contracte, de restructurari de business-uri, de insolvente avem solicitari de due-dilligence este un semn bun. Investitorii si dezvoltatorii sunt interesati de piata din nou", a mai spus Albota.

In concluzie, cresterea in domeniul imobiliar trebuie sa vina din partea mai multor factori ce cuprind atat institutiile bancare cat si factori ce tin de nivelul psihologic al oamenilor, dezvoltatorii imobiliari si mass-media.

Citeste si Oana Albota, PeliFilip: Niciun proprietar de birouri nu este interesat sa vanda acum.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri