Una dintre cele mai importante divizii ale producatorului de bere olandez Heineken se afla in Statele Unite ale Americii. De aici, dintr-un sediu renovat recent, compania conduce “lupta” impotriva altor giganti precum Anheuser-Busch InBev sau MillerCoors.

In trecut, Heineken era o microberarie numita De Hooiberg, fiind achizitionata in anul 1864 de tanarul in varsta de 22 de ani Gerard Adriaan Heineken. Dupa aproape un secol si jumatate Heineken este unul dintre cei mai important producatori de bere la nivel mondial, scrie BusinessInsider.

Cu peste 125 de unitati de productie in circa 70 de tari, Heineken detine birouri in intreaga lume de unde isi coordoneaza operatiunile. Unul dintre cele mai importante sedii este cel din New York, White Plains.

Sediul central al Heineken din New York este situat pe Hamilton Avenue, la numarul 360, la etajul 12. Renovat recent, interiorul surprinde istoria grupului. “E ca si cum ai servi o bere Heineken. Am vrut ca noul sediu sa fie transparent, deschis, nou, insa in acelasi timp conectat cu traditia si in armonie cu celelalte birouri ale grupului din Amsterdam si din intreaga lume”, a declarat John Kennedy, vicepresedinte business integration in cadrul Heineken.

Biroul din Hamilton Avenue este primul care afiseaza noul logo al companiei. Pe langa spatiile de lucru deschise, salile de sedinte dotate cu aparatura moderna sau spatiile pentru relaxare, angajatii beneficiaza de un bar, unde in fiecare joi dupa-amiaza pot savura o bere in cadrul asa-numitei “Happy Hour”.

In Romania, Heineken detine fabrici in Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta si are 1.100 de angajati.

Portofoliul de marci Heineken Romania acopera toate segmentele pietei: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana.

Sursa foto: BusinessInsider

Wall-Street.ro va propune sa urmariti cele mai interesante sedii ale companiilor din Romania in cadrul sectiunii saptamanale BIROU DE COMPANIE


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
CGS Romania deschide un centru in Constanta si cauta 600 de angajati