Cu o valoare a investitiei de 5. 5 milioane de euro, apartinand unei companii israeliene cotate la bursa, Nasaud Shopping Center aduce zonei cele mai bune facilitati de „shopping” si relaxare.

Nasaud Shopping Center este situat pe strada Nasaud, la cateva minute distanta de Piata Unirii, intre zona Viilor (Trafic Greu) si Calea Ferentari. Amplasarea in apropierea intersectiei Trafic Greu, ii aduce avantajul unui public tinta foarte numeros, compus mai ales din locuitorii cartierelor Rahova, Sebastian, Ferentari si Viilor (cca. 300,000 de oameni).

Nasaud Shopping Center este ridicat pe o suprafata de teren de 10,000 mp, cu o suprafata construita de 5,500 mp si una utila de 4,500 mp. Imobilul structurat doar pe un nivel (parter) este construit in proportie de 75%, lucrarile desfasurandu-se deja la nivelul finisajelor si al compartimentarilor. Galeria comerciala respecta standardele internationale asigurand un numar generos de 118 locuri de parcare, care faciliteaza un aflux semnificativ de cumparatori.

„Ca structura, Nasaud Shopping Center are magazine pe ambele laterale, cat si pe latura din spate, iar in zona de circulatie centrala a galeriei va fi amplasata parcarea. Structurat pe principiile galeriilor comerciale, Nasaud Shopping Center ofera posibilitati multiple pentru desfasurarea activitatilor comerciale cu urmatoarul specific: supermaket, banca, farmacie, parfumerie, telefonie mobila, incaltaminte, cadouri, imbracaminte “casual” pentru toate categoriile de varsta, magazine de electrocasnice si electronice, calculatoare si componente, birotica si papetarie”, a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii industriale & Comerciale, Regatta.

Cum conceptul modern de cumparaturi impune o zona de relaxare, Nasaud Shopping Center se ridica la inaltime oferind locatii special amenajate pentru cafenea si fast-food. Disponibil din luna septembrie, acesta va fi locul perfect pentru cumparaturi la nivel occidental.

„Romania urmeaza trendul mondial prin care conceptul de a face „shopping” evolueaza. Vorbim acum despre un tip de comert mult mai civilizat care a schimbat si perceptia modului de petrecere a timpului liber: mall-ul si galeria comerciala. Acestea ofera totul la un loc: iti poti face cumparaturi, dar iti si poti petrece timpul liber in mod placut. Nasaud Shopping Center este locul perfect pentru a imbina utilul cu placutul,” a adaugat Alecu.

Nasaud Shopping Center este usor accesibil cu mijloacele de transport in comun care deservesc complexul atat dinspre Trafic Greu, cat si dinspre Calea Ferentari si Calea Rahovei, care fac legatura cu centrul orasului, dar si cu zonele de sud si vest.