Compas Real Estate coopteaza un nou partener. Costel Florea, ex-director adjunct Cushman & Wakefield, se alatura echipei conduse de Florin Sorea.

Costel Florea si-a inceput activitatea in domeniul imobiliar in 1993 in calitate de deputy general manager al agentiei Activ Consulting. 14 ani mai tarziu a devenit partener si seful departamentului Capital Markets al agentiei Cushman & Wakefield Romania. 2007 este si anul cand cele doua companii au fuzionat, Activ Consulting devenind Cushman & Wakefield.

De-a lungul timpului, printre clientii lui Costel Florea s-au numarat companii precum SEWS Romania, Freescale Semiconductor, BP, Argo Capital, BCR Erste Bank sau Price Waterhouse Coopers.

Costel Florea este evaluator autorizat de catre Asociatia Evaluatorilor Romani (A.N.E.V.A.R.) si membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors – Asociatia Topografilor Diplomati).

Compas Real Estate a fost fondata in ianuarie 2011 de catre Florin Sorea, fost sef al departamentului de birouri al agentiei Cushman & Wakefield in Romania.

Compas Real Estate a lucrat in cei doi ani de activitate pentru clienti precum Renault Technologie, Roumanie, Garanti Bank, Zeus Capital.

Compania este specializata in consultanta si tranzactiile din urmatoarele sectoare: spatii pentru birouri, spatii comerciale, proprietati rezidentiale si investitii imobiliare.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri