Cu totii suntem de acord ca stresul cotidian ne impinge sa visam la comfortul unei locuinte amplasata departe de agitatia urbana, care sa aduca un plus de valoare cuvantului “liniste”, care sa reprezinte micul paradis in care ne ascundem de trafic, lumini intense si aglomeratie.

In continuare va voi prezenta o proprietate care sunt sigura ca o sa va starneasca interesul:

Vila de lux langa Lacul Snagov


"Ideea proiectului a plecat de la cerinta clientului de a vedea padurea si lacul din apropiere din orice colt al casei. Raspunsul arhitectural a trebuit sa tina cont de doua aspecte aparent paradoxale: deschiderea spre peisaj si intimitatea specifica oricarei case. Forma in plan - H - cuprinde doua alveole inchise pe trei laturi, ce asigura protectia psihologica; astfel, interiorul comunica cu peisajul printr-un vitraj generos si prin intermediul acestor doua spatii de tranzitie ce cuprind: primul, gradina cu iaz, tratate peisager, cu deschidere spre lac; al doilea, piscina-plaja-barul, cu deschidere spre sala de sport. Din punct de vedere constructiv, casa este realizata predominant din metal si lemn", declara arhitectul vilei, Adrian Balasoiu.


Vila este scoasa la vanzare complet mobilata Rolf Benz si dispune de 5 dormitoare, 5 bai, 1 dining room, 1 living room, 1 grup sanitar si 1 bucatarie. In plus, are propria sala de sport, o piscina cu adancimea de 3 metri, sauna, cada cu hidromasaj, crama si doua iazuri exterioare, dintre care unul este populat cu pesti Koi rosii (tip Kohaku, Showa Sanshoku). Pontonul este compus din doua segmente ( 60 ml si 40 ml) si include un mini port deschis pentru salupa si jet-ski-uri. Gradina este presarata cu numeroase insule de verdeata care contin specii de plante din Olanda. Dimensiunea terenului este de 7.500 mp iar suprafata construita este de 1.200 mp.

Pretul cerut de proprietar este 2.490.000 EUR. Mai multe informatii despre proprietate puteti afla accesand acest link.

Date contact:

Tel: 0753-012245
Fax: 021-3322489
E-mail: office@prohouseoffice.ro
dumitrescumarlena@yahoo.com
Skype: dumitrescumarlena

Prohouse Office: Str. Pades 4, Bl.1, Sc.3, Ap.85