Engel East Europe incepe al patrulea proiect imobiliar in Romania

Cmpania olandeza de proiecte imobiliare rezidentiale Engel East Europe NV va construi cel de-al patrulea proiect al sau in Romania, un ansamblu rezidential de 390 de locuinte, informeaza NewsIn. Noul proiect imobiliar va fi amplasat in nordul Bucurestiului, in zona Sisesti, pe un teren pe care compania l-a achizitionat pentru 4,4 milioane de euro.

Circa zece procente din caloarea achizitiei au fost achitate la semnarea contractului, urmand ca alte zece procente sa fie achitate la obtinerea autorizatiei de construire, urmand ca restul de 80 la suta sa fie achitat pae masura ce vanzatorul va indeplini anumite conditii ale investitorului, precizeaza varianta online a revistei Forbes Potrivit aprecierilor companiei, locuintele se vor vinde pentru un pret total de 446 de milioane de euro.

Compania olandeza de proiecte imobiliare rezidentiale a semnat la mijlocul lui august contractul de achizitionare a trei parcele de teren in zona Pipera din Bucuresti, pentru circa 4,6 milioane de euro. Pe terenul de 23.000 de metri patrati se va dezvolta un cartier rezidential pe care investitorul spera sa il vanda pentru aproximativ 60 de milioane de euro.

Reprezentantii Engel East Europe au in vedere si alte investitii in Romania, pana la sfarsitul acestui an. La sfarsitul lui iulie, Engel East Europe a achizitionat o cota parte dintr-un proiect rezidential care urmeaza a fi dezvoltat in Bucuresti si care va cuprinde cateva mii de unitati locative.

De asemenea, recent compania a anuntat achizitionarea unei cote dintr-un proiect rezidential in zona Constanta, unde intentioneaza sa dezvolte circa 500 de unitati locative, pe care spera sa le vanda pentru aproximativ 80 de milioane de euro.

Grupul Engel este implicat in prezent in dezvoltarea de proiecte imobiliare in valoare de peste doua miliarde de dolari si desfasoara actvivitate in Israel, Europa si America de Nord.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri