ProLogis, dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, va investi 36 ľ 42 de milioane de euro intr-un centru logistic in Gda˝sk. ProLogis Park Gda˝sk va fi primul centru logistic modern din nordul Poloniei. La finalizarea proiectului, parcul va fi compus din cinci cladiri totalizand peste 88.000 m2. Prima faza a investitiei, care include 2 cladiri cu o suprafata de 35.800 m2 , va fi finalizata in primul semestru al anului 2007.

Costurile totale de achizitionare a terenului pentru noul parc ProLogis sunt de 5,6 milioane EURO. ProLogis Park Gda˝sk este situat intr-o locatie strategica din Tricity, in cadrul unei platforme industriale din Gda˝sk-Kokoszki. Aceasta locatie asigura conditii excelente de comunicare si este amplasata langa Aeroportul Lech Wa│ŕsa, aeroport ce controleaza traficul national si international, si Portul Gda˝sk.

Proximitatea cu soseaua de centura a orasului Gda˝sk ľ soseaua S6/E28 si autostrada A1 Nord-Sud, precum si aglomerarea urbana din Tricity, face ca parcul sa fie o locatie excelenta pentru companiile de logistica. Aceasta regiune dispune de o infrastructura comunicationala foarte dezvoltata, de un sector industrial intr-o continua dezvoltare si o piata a fortei de munca ce asigura angajati competenti.

ôSectorul logistic din Centrul si Estul Europei cunoaste o dezvoltare puternica care atrage dupa sine o cerere de spatii de depozitare moderne. Construind parcuri logistice in principalele orase ale Poloniei, facem un efort de a indeplini asteptarile Clientilor nostri. Prin urmare, Parcurile noastre ajuta la atragerea de capital strain catre Poloniaö, a declarat Michael de Jong-Douglas, Presedinte al ProLogis Management Board.

Cel mai recent centru de distributie al ProLogis va fi alcatuit din cinci cladiri moderne de depozitare totalizand peste 88.000ám2. Primele doua cladiri, cu o suprafata de 35.800ám2, vor fi finalizate in primul semestru al anului 2007. Livrarea celorlalte cladiri este planificata pentru fazele ulterioare ale proiectului.

ôExperienta noastra indelungata indica faptul ca dezvoltarea unui nou parc ProLogis contribuie la imbunatatirea gradului de ocupare a fortei de munca din regiuneö, a mai declarat Michael de Jong-Douglas.

Cladirile vor fi adecvate nevoilor diferite ale mai multor tipuri de Clienti: activitati logistice si de distributie, depozitare, activitati de industrie usoara si racire pentru piata de logistica destinata produselor alimentare. Fiecare cladire va avea 22 usi de acces si 4 niveluri de acces, cu o inaltime de 10 metri si o capacitate de incarcare de 5000 kg/m2.

ProLogis Park Gda˝sk va include, de asemenea, o curte spatioasa cu suficiente locuri de parcare pentru camioane si autoturismele pasagerilor; transportul public este disponibil in imediata apropriere (3 rute de autobuz). Intregul parc va beneficia de securitate 24h/24.
Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Imobiliare ╚Öi construc╚Ťii »


Setari Cookie-uri