Colliers International a scos pe piata ultimele apartamente din Central Park

Colliers International, retea internationala de companii de consultanta imobiliara, a scos pe piata ultimul lot de 35 de apartamente din cartierul rezidential Central Park, din Capitala, care ofera peste 400 de apartamente de lux, a precizat Anca Raducan, reprezentantul companiei Central Park SA.

Ansamblul Central Park a carui constructie a inceput in mai 2005, este proiectat conform unui concept nou, care asigura locuitorilor din perimetrul rezidential un parc privat de 14.000 mp, proiectat de arhitecti peisagisti italieni.

"Obiectivele nostre au dorit sa fie in primul rand ale proprietarilor din acest perimetru, adica o locuinta noua in centrul Bucurestiului, un parc privat de 14.000 metri patrati, 700 de parcari subterane si supraterane, club si gradinita spatii de joaca pentru copii, acces monitorizat, posibilitati de finantare. Fiecare din cele 11 tronsoane beneficiaza de propria sa receptie", a afirmat citata de Rompres Anca Raducan.

Oferta Central Park consta in apartamente de 3-5 camere si duplex, cu preturi incepand de la 189.000 euro plus TVA, in pret fiind inclus si un loc de parcare. Primele apartamente vor fi gata in septembrie 2007, cand primii locatari ai ansamblului se vor putea muta. Ansamblul rezidential cuprinde intreaga gama de locuinte, de la garsoniere, la duplexuri, suprafetele unitatilor de locuit fiind cuprinse intre 40 si 300 de mp.

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizeaza consultanta imobiliara, avand 234 birouri in 51 de tari, pe 6 continente si 6600 angajati. Colliers International furnizeaza clientilor sai o gama larga de servicii, incluzand consultanta in domeniul investitiilor, intermedierea tranzactiilor de vanzare cumparare, respectiv inchiriere de spatii de birouri, comerciale, rezidentiale, administrarea proprietatilor imobiliare, evaluari si studii de fezabilitate, design si constructii, studii de cercetare, finantari ipotecare, tranzactii hoteliere si servicii corporate.

In Europa Centrala si de Est, Colliers International furnizeaza servicii in Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria si Croatia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri