La Strada street mall concept Popesti Leordeni este primul street mall dintr-un lant de proiecte de retail initiate si dezvoltate de oamenii de afaceri Moshe Turgeman si Tomer Barhom, proprietari ai companiei Stardust Investments, oamenii care au adus in Romania conceptul de Euromall.

„Cu o populatie in continua crestere si peste 15.000 de noi locuinte ce urmeaza a fi dezvoltate in urmatorii ani si niciun centru comercial in zona - Popesti Leordeni este locatia perfecta pentru un proiect de acest gen”, au declarat oamenii de afaceri israelieni.

Proiectul este situat in partea de vest din Popesti Leordeni, intre strazile Amurgului si Oituz, la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Proiectul va avea o suprafata construita de 2.500 mp, este ancorat de un magazin Mega Image deja functional si beneficiaza de 150 locuri de parcare. Cele aproximativ 30 de spatii comericale au suprafete modulabile, de la 18 pana la 100 mp.

Citeste si:
Metrorex a semnat protocolul pentru noua statie de metrou supraterana
Metrorex a semnat Protocolul...

La Strada Concept va reuni lo larga varietate de servicii precum magazine de proximitate, restaurante, cafenele, farmacii, banci, saloane de infrumusetare, locuri de joaca pentru copii.

La Strada Popesti Leordeni va fi livrat in ultimul trimestru al acestui an. Doua noi proiecte sunt prevazute pentru anul acesta, urmand ca lucrarile sa inceapa in al treilea, respectiv al patrulea trimestru al acestui an – unul in Militari / Bucuresti si unul in Brasov.

Proiectul din Popesti Leordeni va fi construit in parteneriat cu compania de project management Hertz Construction.

Citeste si:
Esecuri in turism: De la hoteluri fara clienti, la insule abandonate
Top 5 cele mai mari esecuri...

Proiectul La Strada Concept a fost demarat la inceputul lunii iunie, o investitie de 10 milioane de euro a dezvoltatorului Stardust Investments, dezvoltatorul care a lansat conceptul de Euromall si in Romania si care va dispune de o suprafata de 2.000 mp inchiriabili.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
[VIDEO] Cinci persoane au fost injunghiate intr-un mall din Manchester