Compania de consultanta imobiliara JLL a fost desemnata de catre noul proprietar al Swan Office Park sa se ocupe de serviciile de property si asset management ale parcului de afaceri din nordul Bucurestiului.

Ca urmare, JLL va fi responsabila de relatia dintre proprietar, chiriasi si subcontractori si va asigura servicii extinse de management operational, inclusiv prin adoptarea unor masuri pentru o administrare cat mai eficienta a costurilor de intretinere.

"Cu acest contract, portofoliul administrat de JLL in Romania depaseste 200.000 de metri patrati. Swan Office Park este unul dintre cele mai interesante proiecte de birouri din Bucuresti. Cladirea a reusit sa-si pastreze majoritatea chiriasilor in ciuda unei competitii in crestere cu alte zone din Bucuresti", a declarat Mariana Stamate (foto), seful departamentului de property management al JLL Romania.

Swan Office Park are o suprafata totala de 29.124 metri patrati de spatii de birouri si comerciale in 3 cladiri, iar printre principalii chiriasi se numara Dante International, Flanco Retail, Fashion Days, Mercedes-Benz, Tecnoservice, BIC, Renovatio etc. Swan Office Park a fost dezvoltat de fondul de investitii Chayton Capital LLP in urma unei investitii de peste 50 milioane de euro si a fost livrat in 2011, fiind prima dezvoltare din Romania care a fost certificata verde in faza de proiect.

De asemenea, Swan Office Park reprezinta primul "business & technology park" dezvoltat in Bucuresti si primul proiect "verde" din Pipera. Complexul a intrat in insolventa in primavara anului 2013, iar anul trecut administratorul judiciar l-a vandut catre Smartown Investments.

Citeste si:
JLL: Lipsa infrastructurii a facilitat aparitia de proiecte mixte
JLL: Lipsa de infrastructura...

JLL administreaza in prezent proprietati imobiliare totalizand peste 200.000 mp, respectiv parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila, centrul comercial Liberty Center, cladirea de birouri Green Gate din apropiere de Marriott, precum si noua proprietati industriale


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
JLL: O treime din cerere in T1 a venit din relocari in birouri moderne