P3, detinut de catre GIC, Fondul Suveran al statului Singapore, a predat, pe 2 noiembrie 2017, un nou depozit catre clientul sau Logistic E van Wijk, in suprafata de 13.900 de metri patrati, o cladire de clasa A situata in parcul industrial P3 Bucharest. Depozitul, care include sisteme eficiente energetic, unitati de racire, izolare suplimentara a acoperisului, recuperare de caldura si iluminat cu LED-uri pentru consum redus, este unul dintre cele trei, in suprafata totala de 67.000 de metri patrati, a caror constructie a fost demarata in acest an in P3 Bucharest, parcul industrial din vestul Bucurestiului, in care se afla, in prezent, 12 depozite in suprafata totala de 319.000 de metri patrati.

”Anul 2017 a fost un an bun, noi construim acum 67.000 de metri patrati. Vrem sa continuam extinderea in mod accelerat, avem sprijinul din partea companiei in Romania, am avut si rezultate foarte bine in Romania si cu siguranta asta ne ajuta. Speram ca in continuare situatia macroeconomioca sa se mentina, acesta este un aspect important. Cererea a fost foarte buna anul asta, intr-adevar s-a concentrat destul de mult in prima parte a anului, acum, la sfarsit de an, vedem o mica incetinire, dar ne asteptam ca la inceputul anului viitor sa se reia ascensiunea. Cresterea consumului este un driver principal pentru clientii nostri si acum previziunile sunt ca acest lucru va continua”, explica Sanziana Pardhan, country head P3 Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont