Shopping City Sibiu anunta inceperea procesului de modernizare si extindere. De la 1 martie, mall-ul a intrat intr-un amplu proces de remodelare si modernizare. In urma unei investitii de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafata de 90.000 de metri patrati.

Centrul comercial detinut de NEPI Rockcastle se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri patrati, adaugand si un nou nivel ce va include o zona noua de food court si divertisment, precum si o terasa exterioara ideala pentru petrecerea timpului liber. Lucrarile de modernizare si extindere, care presupun o investitie de 35 de milioane de euro, au fost demarate ca urmare a noilor cerinte ale consumatorilor, care nu se mai rezuma doar la simple cumparaturi, ci la vor diversitate gastronomica, evenimente culturale si sportive, dar si posibilitati de petrecere a timpului liber. In plus, mall-ul Shopping City Sibiu va gazdui primul cinema multiplex ultramodern din oras, cu opt sali dotate cu cele mai noi tehnologii in proiectia de film.

Noul mall Shopping City Sibiu va trece si printr-un set de schimbari la nivelul ofertei comerciale, adaugand zeci de noi destinatii de retail. La finalul procesului de remodelare, centrul comercial va gazdui aproximativ 180 de branduri, 60% dintre ele fiind ancore atat din segmentul fashion, cat si din ariile de electrocasnice, home&deco si articole sportive.

Lucrarile de modernizare vor avea loc in etape si zone diferite, pentru ca centrul comercial sa ramana deschis permanent vizitatorilor, prima faza vizand localurile si cafenelele din zona de food court, precum si cateva magazine din acelasi areal.

„Inca de la preluarea Shopping City Sibiu in portofoliul NEPI Rockcastle, am inceput demersurile de optimizare si modernizare. Anul acesta, incepem sa punem in aplicare aceste planuri si suntem increzatori ca aceasta investitie va reinventa peisajul regional de retail, oferindu-le vizitatorilor o destinatie moderna si completa de shopping si divertisment.” spune Adina Ciobanu, Asset Manager in cadrul NEPI Rockcastle.

Modernizarea mall-ului Shopping City Sibiu este preconizata sa se incheie pana la finalul acestui an. Tot pana atunci va fi extinsa si parcarea, astfel ca vizitatorii vor avea la dispozitie peste 3.000 de locuri de parcare. Toate acestea se vor adauga unor alte premiere deja stabilite de catre centrul comercial, cum ar fi prezenta, sub acelasi acoperis, a doua hypermarketuri: Auchan si Carrefour. Acestora li se alatura si brandul de bricolaj si „do it yourself” Leroy Merlin, prezent, de asemenea, in cadrul centrului comercial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri