O coloana intreaga dintr-unul din corpuri este rezervata spatiilor de birouri, care in prezent, sunt complet inchiriate sau vandute, conform antreprenorului Valentin Morar (foto jos). In opinia sa, orasul Arad dispune de un potential ridicat pe segmentul de spatii de birouri si locuinte noi, in contextul proximitatii de Timisoara, unde preturile pe metru patrat au crescut foarte mult in ultimii ani. Valoarea totala investitiei (inclusiv terenul) a fost de peste noua milioane de euro, din care cinci milioane de euro a constituit o finantare bancara obtinuta de la Garanti Bank.

"Conceptul office propus prevede asigurarea unui spatiu de birouri ultracentral potrivit nevoilor de business creative, freelancer-ilor si meseriilor liberale, dar chiar si companiilor care au nevoie de un birou amplasat central. Este vorba despre un concept care va fi tot mai des utilizat in viitor, cand numarul persoanelor care vor activa in regim de freelancing sau care vor avea nevoie de o prezenta central va fi tot mai mare. Piata muncii se orienteaza deja in aceasta directie ceea ce ofera o flexibilitate deosebita si o mare libertate. Spre deosebire de home office-ul clasic, separarea spatiului de locuire fata de cel de lucru intareste intimitatea si asigura o performanta ridicata", spune seful Wallberg Properties.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont