H&M Romania, unul dintre liderii pietei locale de fashion, a inchiriat 1.000 de metri patrati in Unirii View, situata in centrul Capitalei. Cladirea de spatii de birouri va fi finalizata in acest an si va dispune de 19 etaje (73 de metri), cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati.

"Populara marca de moda din Romania isi va stabili viitorul sediu in Unirii View, fapt care valideaza inca o data proiectul. Alegerea facuta de H&M Romania reprezinta o decizie pe termen lung, atat pentru companie, care va avea un nou sediu foarte eficient si cu un nivel ridicat de vizibilitate, cat si pentru angajati, care vor lucra in cea mai buna zona din Bucuresti din punct de vedere al transportului si infrastructurii generale", a declarat Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila pentru strategia de inchiriere si managementul comercial al Unirii View.

Ea adauga ca "partitionarea spatiului din Unirii View s-a potrivit cu cerintele pe care H&M Romania le-a avut in ceea ce priveste noul sau sediu: un spatiu care sa gazduiasca un showroom unde sa fie gazduite diferite efenimente pentru parteneri si lideri de opinie".

Compania a fost asistata in tranzactia de inchiriere de catre consultantul imobiliar Cushman & Wakefield Echinox. Procesul de analiza si negociere a durat 18 luni. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, in proximitatea Pietei Unirii, si va fi finalizat in vara anului 2018. Unirii View va dispune de 19 etaje (73 de metri) si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numara NTT Data Romania, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania. Cladirea Unirii View este pre-certificata verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016.

Unirii View este dezvoltat de catre investitorul de origine belgiana Yves Weerts, in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania. precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri