CTP, dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice din Romania si Europa Centrala si de Est, l-a numit pe Daniel Paraschiv in functia de Business Development Manager pentru Transilvania, incepand cu luna iunie. Potrivit reprezentantilor CTP, Daniel Paraschiv va supraveghea cresterea si consolidarea companiei in regiunea de vest a Romaniei. CTP planifica noi dezvoltari in Transilvania, in al doilea semestru din 2018, concentrandu-se in mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timisoara II si CTPark Cluj II.

Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea si valorificarea de noi oportunitati de afaceri, precum si de gestionarea relatiei cu actualii chiriasi de spatii logistice si industriale si viitoarele extinderi ale acestora in toate punctele strategice din Transilvania in care CTP detine proprietati. In zona de vest a tarii, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice si industriale de clasa A, in urmatoarele orase: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timisoara, Turda, Ineu si Salonta.

Daniel Paraschiv (foto mai jos) are o experienta semnificativa, dobandita de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care include pozitii cheie ocupate in cadrul unor companii importante cu sedii in judetul Cluj. Inainte de a se alatura CTP, Daniel Paraschiv, cu o experienta de peste zece ani ca director de vanzari in industria auto din Cluj-Napoca, a avut, timp de aproape trei ani, functii de conducere in cadrul companiei romano-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate si transport.

“Consider ca experienta si cunostintele sale in domeniul vanzarilor sunt un real castig pentru companie. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zona cu o crestere economica foarte rapida. Ca urmare, cererea pentru inchirerea de spatii industriale si logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piata locala. Scopul nostru este sa ne adaptam nevoilor chiriasilor nostri, asadar ne-am intarit echipa", a declarat Iuliana Busca, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Care sunt planurile CTP in Transilvania?

Partea de vest a tarii este o regiune cu o dezvoltare economica importanta, inregistrand unul dintre cele mai substantiale niveluri ale cererii de spatii industriale si logistice din intreaga tara. Marile orase din Transilvania continua sa atraga mari investitori din domenii precum IT, industria auto, FMCG, industria usoara, tehnologie, cercetare si dezvoltare.

daniel paraschiv, CTP, CTPark, spatii logistice si industriale, spatii logistice, spatii industriale

In aceste conditii, planurile CTP pentru regiunea de vest a tarii, pentru a doua jumatate a lui 2018, includ livrarea a circa 39.000 de metri patrati suprafata inchiriabila de spatii logistice si industriale si inceperea de noi dezvoltari pentru mai mult de 32.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, cu date estimate de livrare pe parcursul lui 2019. Aceste activitati vor fi distribuite astfel:

  • In CTPark Cluj II, parc amplasat in apropierea Aeroportului International din Cluj-Napoca, vor fi finalizate, in trimestrul al patrulea al acestui an, trei depozite cu o suprafata totala de 30.000 de metri patrati de spatii logistice si industriale. Din aceste spatii logistice si industriale, 21.000 de metri patrati sunt disponibili pentru inchiriere;
  • CTPark Timisoara II - o proprietate destinata companiilor din domenii ca distributia, logistica si productia, localizata la sase kilometri de Aeroportul International din Timisoara si la un kilometru de autostrada A1 spre Arad si de soseaua de centura a orasului – va ajunge la 32.000 de metri patrati de spatii logistice si industriale, din care 4.500 de metri patrati sunt disponibili pentru inchiriere;
  • CTPark Sibiu, un parc de spatii logistice si industriale situat in imediata vecinatate a autostrazii A1 si langa doua Drumuri Europene (E 68 si E 81) care fac legatura intre Sibiu si granita cu Ungaria, va atinge 50.000 de metri patrati, disponibili spre inchiriere din Q2 2019.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri