"Investitia in piata imobiliara din Serbia, Ucraina si Moldova ar putea fi riscanta deoarece sunt piete convulsive, instabile si cu un coeficient ridicat de incertitudine, a afirmat analistul Artur Silvestri, in raportul Monitorul Imobiliar.

Astfel de investitii ii pot interesa numai pe cei dornici de aventura sau pe marii jucatori de cazino imobiliar", a precizat Artur Silvestri. In Serbia spre exemplu, tara care se confrunta cu un deficit mare de locuinte, preturile pot depasi orice imaginatie, informeaza NewsIn. Potrivit acestuia, un plasament bun si facut la timp pe o piata ieftina, cum este cea din Bulgaria, poate aduce un castig interesant. In tara vecina, miza de viitor mediu ramane litoralul Marii Negre, in special "apartamentele in dezvoltare", investitie din care se va putea obtine castig, insa nu unul important si in cel mai scurt timp.

Un alt plasament interesant ar putea fi in casele situate la sud de Dunare, intrucat sunt ieftine, mai ales casele de tara. Pretul acestora se afla cam la nivelul celor din Romania de la inceputul acestui deceniu. Pe de alta parte, infrastructura care este cu mult superioara celei din Romania va fi un element important pentru ca investitia sa devina profitabila.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Secure Property a atras 8 mil.euro pentru achizitii in Romania
Setari Cookie-uri