WHS Imobiliare anunta lansarea pe piata a unui nou ansamblu rezidential ce ii apartine in exclusivitate, "Corbeanca 1000 Lakes Village", o investitie care se ridica la aproximativ 2,5 milioane de euro.

Proiectul "Corbeanca 1000 Lakes Village" ofera 17 vile individuale, in patru variante. Suprafata construita desfasurata a celor patru tipuri de vile variaza intre 264 si 293 mp, la care se adauga o curte avand intre 460 si 660 mp.

"Exploatand la maxim avantajele zonei - lacul, padurea si izolarea fata de agitatia urbana, ansamblul se remarca printr-un raport calitate pret foarte bun si, mai ales, prin faptul ca se pliaza perfect pe cererea de unitati locative din Corbeanca. Proiectul se adreseaza persoanelor care, profitand de explozia pietei imobiliare pe segmentul de apartamente, pot acum opta, prin suplimentarea bugetului cu un credit ipotecar, pentru o vila ce ofera spatii generoase, confort si nu in ultimul rand o oaza de liniste", au declarat reprezentantii WHS Imobiliare. Vilele au preturi cuprinse intre 225.000 si 255.000 euro si pot fi achizitionate exclusiv prin WHS Imobiliare.

Compania WHS Imobiliare este o companie creata in anul 1998, ca urmare a necesitatii promovarii unor servicii complete de consultanta imobiliara, sustine sursa citata. WHS ofera servicii de consultanta juridica, financiara si bancara pana la finalizarea tranzactiei si se adreseaza celor care doresc sa investeasca in bunuri imobiliare, a adaugat Apostolescu.

Printre proiectele imobiliare ale WHS se numara : Belvedere Parc, RubinStein, SaphirStein, Complex Eminescu, Skandinavian Park, Magnolia, Giulesti, Salcia, Lotus, Complex Unirii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Consultant: Riscul ca România să rămână fără alimente este scăzut
Setari Cookie-uri