În timpul verii temperaturile din termometru ajung la un nivel foarte ridicat, cu mult peste nivelul maxim de confort suportat de organismul uman. Utilizarea unui aparat de aer condiționat a devenit o necesitate, în special în orașele mari.

Cei de la Vollmax oferă numeroase soluții de climatizare la cele mai bune prețuri, iar tehnologiile cu care echipamentele moderne sunt echipate sunt de top și transformă orice locuință într-una specială. Disconfortul fizic și psihic creat de temperatura ridicată scade foarte mult nivelul de liniște și randamentul oricărei persoane. Un aparat de aer condiționat Samsung rezolvă aceste probleme datorită noii tehnologii WindFree cu ajutorul căreia are eficiență energetică maximă.

Confort sporit și eficiență energetică

Tehnologia WindFree folosește micro-orificii cu ajutorul cărora poate distribuie uniform aerul proaspăt în întreaga cameră. Cu ajutorul acestei tehnologii se oferă confort maxim datorită modului în care aparatul este proiectat deoarece aerul distribuit nu este rece afecteze organismului uman pe termen lung. Astfel utilizatorul se poate bucura de viață fără resimtă căldura toridă de afară. Acest „aer liniștit” oferit prin tehnologia WindFree oferă stare de bunăstare și pe timpul nopții.

Compresorul Samsung împreună cu tehnologia Digital Inverter Boost ajută foarte mult la reducerea consumului de energie la fiecare utilizare. În acest fel, aparatul de aer condiționat va funcționa la capacitate maximă până când se ajunge la temperatura setată în prealabil după care termostatul oprește aparatul pentru reducerea consumului de energie.

Pentru maximizarea eficienței la fiecare utilizare sunt utilizați magneți puterrnici din neodim. În acest fel camera este răcită rapid, fără risipă de energrie și cu un nivel foarte scăzut de zgomot.

Operare inteligentă la fiecare utilizare

Noul AI Auto Comfort oferă utilizatorului o experiență inedită la fiecare utilizare și contribuie la conturarea unui stil inteligent de trăi. Această funcție are rolul de a analiza condițiile din camera și anumite tipare de utilizare. În funcție de acești parametri reglează automat temperatura.

Foarte rapid utilizatorul poate verifică și ajusta temperatura din camera de oriunde prin intermediul aplicației SmartThings. Prin această aplicație se pot gestiona ușor și alte dispozitive compatibile pe care aplicația le detectează automat.

Senzorul de detectare a mișcării are un rol foarte important în economisirea energie la fiecare utilizare. Acesta autoreglează activitatea aparatului de aer condiționat astfel încât atunci când nu detectează mișcare în jur timp de 20 de minute, comută aparatul pe modul de economisire WindFree. Tot prin intermediul senzorului de mișcare se particularizează direcția fluxului de aer pentru a evita apariția curenților de aer rece.

Aer proaspăt și curat la fiecare utilizare

Tehnologia WindFree oferă confort sporit și bunăstare la fiecare utilizare. Dar pentru asta contribuie foarte mult și filtrul tri-care cu ajutorul căruia aerul redat prin aparatul de aer condiționat este proaspăt și curat la fiecare utilizare. Filtrul tri-care are 3 straturi ce includ un filtru de densitate înaltă care înlătură particulele mari de praf din locuință. De asemenea, filtrul cu Zeolit are rolul de a elimina din aer praful fin, bacteriile sau alți alergeni.

Pe site-ul celor de la Vollmax este disponibilă întreaga gama de aparate de aer condiționat Samsung WindFree.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri