Conducerea Impact Developer & Contractor SA propune actionarilor convocati pe 27 aprilie contractarea unui imprumut de 13 milioane de euro, de la BCR, pentru realizarea ansamblului Zenit din Constanta.

Actionarii inscrisi la data de 12 martie sunt cei care pot participa la adunarea generala. Ei vor dezbate planul de activitate, bugetul de venituri si cheltuieli pe 2007, potrivit NewsIn. In 2006, profitul Impact in 2006 a fost de 18,75 milioane lei, in crestere cu 75% fata de anul 2005. Cifra de afaceri a companiei de 115,85 milioane lei, a scazut, insa cu 8,5% fata de cele 126,62 milioane lei realizate in anul anterior.

Actionarii companiei Impact Developer & Contracter SA, listata la prima categoriei a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), au aprobat pe 27 februarie fuziunea prin absorbtie cu firma imobiliara Patagonia Invest.

Potrivit proiectului de fuziune, raportul de schimb intre partile sociale al agentiei imobiliare si actiunile companiei Impact a fost stablit la 551.210 titluri Impact pentru o parte sociala detinuta la compania Patagonia Invest SRL.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Magazinele închise din mall-uri, pierderi de ZECI de MIL. euro în fiecare zi
Setari Cookie-uri