Evenimentul va aduce in atentia publicului larg oferte imobiliare atractive din partea a peste 30 de companii din acest sector extrem de dinamic, de la dezvoltatori si promoteri de proiecte imobiliare de case, apartamente si vile, pana la constructori de case.

„Ca si la editiile precedente vom miza pe diferentiere prin valoare adaugata pentru fiecare dintre vizitatorii nostri. Dincolo de oferta imobiliara din cadrul targului, Sphera Building Center este un concept inovator pe piata din Romania si un punct de intalnire al celor mai importante nume din domeniul constructiilor si amenajarilor”, a declarat Tina Trifan, director general Sphera Building Center.

Initiatorul si organizatorul acestei manifestari – Sphera Building Center, va oferi celor peste 15.000 de vizitatori asteptati la acest targ pe langa cele mai noi proiecte de case, terenuri, vile si apartamente noi in cartiere sau ansambluri rezidentiale, atat in Bucuresti, cat si in tara. Ofertele targului de case vor fi prezentate intr-un spatiu expozitional de 600 metri patrati, iar vizitatorii vor beneficia in plus si de oferta permanenta de produse si servicii din cadrul complexului Sphera Building Center pe circa 5.000 de metri patrati cu 130 de showroom-uri.

Targul de Case Sphera se diferentiaza de alte manifestari similare atat prin manifestarile conexe (dezbateri si intalniri, consultanta gratuita), cat si serviciile permanente de constructii si amenajari din cadrul Sphera Building Center. Dincolo de sustinerea unui eveniment adresat intregii piete imobiliare, Sphera este primul centru din Romania pentru informare, comert si servicii specializate in domeniul constructiilor, ce ofera materiale si solutii, totul sub acelasi acoperis.

Intre 12 – 15 aprilie, pe intreaga perioada a Targului de Case toti vizitatorii vor avea posibilitatea sa castige o serie de premii in valoare de peste 3.000 de euro constand in obiecte pentru casa. Marele premiu al Targului de Case Sphera va consta in mobilier de bucatarie in valoare de 1.500 Euro. De asemenea, vizitatorii vor mai putea castiga gresie, faianta si obiecte sanitare oferite de partenerii Sphera.

Cea de-a III-a editie a Targului de Case Sphera – „Modele de case, pentru acasa”, va continua succesul editiilor precedente ce au beneficiat de circa 25.000 de vizitatori si peste 100 de proiecte imobiliare, impunandu-se astfel ca un eveniment de referinta al pietei imobiliare romanesti.