Investitie de 8 mil. euro in ansamblul rezidential Sunny Side Residence

Monte Cristo Consulting lanseaza pe piata imobiliara noul proiect rezidential Sunny Side Residence, investitie care se ridica la opt milioane de euro si care aduce pe piata patru blocuri cu 44 de apartamente, au declarat promoterii proiectului, Vission House.

Noul complex de locuinte este situat in zona de est a Capitalei, in apropierea bulevardului Theodor Pallady, si este format din patru cladiri. Ansamblul rezidential va fi ridicat pe un teren de 3.500 mp de teren, va avea o suprafata construita de 6.000 mp, iar pe langa cele patru blocuri cu 44 de apartamente, va dispune si de o constructie utilitara destinata spatiilor de recreere, cumparaturi si servicii, informeaza NewsIn.

"Viitorii proprietari au posibilitatea alegerii, in functie de necesitate si posibilitatea financiara, intre o gama diversificata de locuinte, de la garsoniere, la apartamente cu doua, trei sau patru camere, pana la penthose-urile situate la ultimul nivel al cladirii. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 65 mp si 438 mp, iar preturile acestora variaza intre 87.000 euro si 547.000 euro", a declarat Ileana Dumitrescu, real estate broker al companiei imobiliare Vission House.

O garsoniera in acest complex costa intre 86.938 euro si 99.061 euro, un apartament de doua camere 122.723-123.165 euro, unul de trei camere 159.413 euro si unul de cinci camere 245.998 euro, preturi cu TVA. O locuinta tip penthouse costa circa 547.000 de euro, cu TVA. Centrul comercial din cadrul complexului va fi prevazut cu un supermarket si cu sala de fitness, sauna, coffe shop, restaurant, biliard, dar si locuri de parcare subterane. Dezvoltatorul estimeaza ca proiectului va fi finalizat, cel mai devreme, in toamna anului 2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri