PRD Capital continuă lucrările în ansamblul rezidențial Poem Residence Pallady din zona de est a Capitalei, cu un imobil ce cuprinde 34 de apartamente, cu un regim de înălțime D+P+3E+4R, demisolul fiind rezervat locurilor de parcare. Investiția are o valoare de 3 milioane de euro pe piață.

Din totalul de apartamente construite, 35% dintre acestea sunt deja vândute, viitorii locatari având posibilitatea să le achite atât cash, cât și prin credit bancar. Majoritatea clienților fac achiziția printr-un credit ipotecar, întrucât proiectul se adresează în mare persoanelor cu venituri medii. În general, cei care își doresc să achiziționeze un apartament în ansamblul Poem Residence Pallady sunt clienți tineri care optează pentru o locuință sau familii care fac o trecere de la o locuință mai mică la apartamente mai mari, de trei sau 4 camere.

Prețul mediu per pătrat util este de 1.200 euro + TVA, noul imobil conține apartamente de tip studio, cu două, trei sau 4 camere. Suprafețele utile ale apartamentelor variază de la 34 mp, în cazul garsonierelor, până la 99 mp pentru apartamentele de 4 camere, la care se adaugă balcoanele sau terasele aferente cu suprafețe de până la 88 mp.

Printre cerințele persoanelor doritoare să achiziționeze un imobil se remarcă, în principal, bugetul de achiziție alocat, însă cei mai mulți dintre clienți sunt atenți la caracteristicile zonei, la accesul la metrou și la supermarket-uri, la spații verzi, dar și la calitatea materialelor folosite pentru apartamente.

(Sursa foto: PRD Capital)

Criza materialelor de construcții și a scumpirilor neprevăzute a adus cu sine o întârziere în livrarea unor produse, iar în acest sens compania a fost nevoită să revizuiască bugetul și să ajusteze prețul de vânzare al apartamentelor. Imobilele deja contractate nu au fost afectate de scumpiri, iar pentru a face livrările în timp util și la calitatea promisă, dezvoltatorii au apelat la o finanțare oferită de Patria Bank și s-au concentrat pe achizițiile de la cât mai puțini furnizori și producători, pentru a putea îngheța prețurile de achiziție.

În ceea ce privește planurile de viitor ale companiei, aceasta are în vedere îndreptarea tot către o zonă rezidențială, dezvoltarea de imobile de dimensiuni asemănătoare, cu acces facil către zonele centrale ale orașului.

PRD Capital este un dezvoltator imobiliar înființat în 2016 cu capital 100% românesc, ce unește cunoștințele unor antreprenori cu experiență în real-estate, banking și mediul de afaceri românesc.

Sursa foto: PRD Capital

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri