Vitantis, parte a grupului Equest, va inaugura maine a doua faza a proiectului de retail Vitantis Shopping Center, situat in Sectorul 4 al Capitalei, urmand a fi deschise pe langa un hypermarket Carrefour, primul magazin Technomarket din Bucuresti si o galerie de magazine, investitia totala fiind de 70 milioane de euro, a anuntat Cushman & Wakefield Activ Consulting, agentul exclusiv de inchiriere al proiectului.
Vitantis Shopping Center este amplasat la intersectia Splaiul Unirii cu Soseaua Vitan - Barzesti si dispune de o suprafata totala inchiriabila (GLA) de aproximativ 35.000 mp. Aceasta reprezinta faza a doua a proiectului, dupa ce in anul 2006 a fost inuagurat primul operator al parcului de retail: Praktiker. In septembrie se va deschide in cadrul aceluiasi proiect magazinul de mabila Bontas (3.000 mp) si restul galeriei de magazine, distribuita pe doua nivele si insumand 11.300 mp inchiriabili.

In interiorul galeriei comerciale vor fi disponibile produse de IT&C prin intermediul retailerilor Ultra Pro si MCS, bijuterii si accesorii : You & Me, Sevda, Meli Melo, Woman Instinct, Fufa, Optiplaza, produse de parfumerie si cosmetica - Ina Center, produse de marochinarie si incaltaminte: Leather Point, imbracaminte: Kenvelo, Lee Cooper, Moa si Body Talk, telefonie mobila - Germanos, Internity si Arsis, dealer Vodafone, Fonomat, dealer Orange, produse de presa si papetarie - Inmedio, articole de voiaj Mirano, produse farmaceutice de la Centrofarm, dar si decoratiuni: Bamboo, Black Sheep Home Collection.

Parcul retail va include si un nou hypermarket Carrefour, cu o suprafata de vanzare de 4.000 metri patrati si 2.000 de locuri de parcare, in urma unei investitii de aproximativ 12 milioane de euro, dar si primul magazin Technomarket din Bucuresti, distribuitor exclusiv in Bulgaria al unor

Equest Balkan Properties a achizitionat in luna decembrie a anului 2006 parcul comercial Vitantis si doua imobile de birouri din Bucuresti, pentru suma de 33,8 milioane de euro. Grupul britanic de investitii Equest Balkan Properties (EBP), listat la bursa AIM din Londra, a investit pana la sfarsitul anului trecut 116 milioane de euro in zece proprietati imobiliare pe piata locala, evaluate la 147,8 milioane de euro, se arata intr-un raport al fondului.

Cushman & Wakefield este cea mai mare companie cu capital privat din lume in domeniul imobiliar. Fondata in 1917, compania detine 221 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in ianuarie 2007 prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care se colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri