Ryan Proprietati investeste 19 mil. euro intr-un proiect imobiliar in Cluj

Societatea romano-irlandeza Ryan Proprietati va aloca peste 19 milioane de euro in construirea unui proiect imobiliar la Cluj care va fi compus din 76 de case cu teren si 187 apartamente, potrivit reprezentantilor companiei.

Proiectul Omnia Residence va fi amplasat in localitatea Apahida din judetul Cluj si va cuprinde pe langa cele 76 de case cu teren in sistem insiruite si 187 apartamente de una, doua si trei camere cu garaje la demisol.

Potrivit dezvoltatorilor, locuintele vor ocupa mai putin de 22% din suprafata totala de 50.000 mp a terenului, care va mai include si spatii verzi, gradinita cu parc de joaca, dar si spatii comerciale (minimarket).

"Lucrarile se desfasoara pe o perioada de trei ani, intre 2008 – 2011, si prevad realizarea a 76 de case in sistem insiruite, 19 vile cu 1 sau 2 etaje si mansarda, respectiv a patru blocuri cu doua etaje si mansarda. Incercam astfel sa realizam un prim pas de modificare a tendintei imobiliare clujene in directia relocarii spre zone necongestionate, confortabile, a ansamblurilor imobiliare. In plus ne dorim ca intreaga zona inconjuratoare sa fie declarata zona rezidentiala", a declarat Olimpiu Daraban, directorul de vanzari al companiei.

Pana in prezent, peste 40% din numarul total de unitati scoase la vanzare au fost contractate inca din primele doua luni. Compania da posibilitatea clientilor sa achizitioneze o casa cu un avans de 30% si plata restului la intabulare.

Preturile apartamentelor incep de la 29.900 euro cu TVA inclus pentru un apartament cu o suprafata totala de peste 44 mp incluzand terasa acoperita, iar o casa costa de la 11.8250 euro cu TVA inclus, cu suprafata totala de peste 145 mp si teren aferent.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri