Compania Impact Developer & Contractor (Impact SA), contralata de omul de afaceri Dan I. Popp, a anuntat ca va pune la dispozitia Primariei Municipiului Bucuresti doua terenuri de cate 750 mp, pentru constructia imediata de gradinite in sectoarele 1 si 6.


“Vrem sa dam un semnal pozitiv autoritatilor, dar si sa generam un comportament proactiv al societatii, inclusiv al mediului privat economic, pentru iesirea din criza, care pare financiara dar este in primul rind psihologica si comportamentala”, a declarat Dan Ioan Popp (foto), director general Impact Developer&Contractor.

Potrivit estimarilor, in gradinitele de stat din Capitala deficitul este de circa 7000 de locuri, Bucurestiul avand aproximativ 58.000 de copii cu varste prescolare.

Impact are in dezvoltare ansamblul Greenfield , amplasat intre padurile Baneasa si Tunari, ce contine 676 de unitati. Ele sunt dispuse in cinci ansambluri rezidentiale independente (Rubin, Topaz, Onix, Blue, Quartz) si ocupa in total o suprafata de circa 10 ha. (Citeste si Despre criza, imobiliare si bursa: Interviu cu un manager de cursa lunga)

Compania a inregistrat in primele trei luni o scadere a cifrei de afaceri cu 8,5%, comparativ cu aceeasi perioada din 2008, pana la 16,34 milioane de lei si estimeaza ca, in total, in 2009 cifra de afaceri va fi cu circa 32% mai mica fata anul trecut, ajucoborand pana la 102,7 milioane lei.

Infiintata in anul 1991, compania Impact este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, titlurile sale tranzactionandu-se la prima categorie a BVB, sub simbolul IMP. IMP are un capital social de 200 milioane lei impartit in 200 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu, iar principalii actionarii sunt Dan Popp cu o detinere de 28,06% si Carmen Sandulescu cu o participatie de 11,54%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si