„Unii dintre proprietari au restante la utilitati greu de imaginat, de peste 100 - 150 de milioane de lei vechi, si au decis sa incalce legea bransandu-se ilegal la retelele electrice din cartierul rezidential in care locuiesc“, a declarat Dan Ioan Popp (foto).

Presedintele Impact este de parere ca autoritatile reprezentate de Guvern sau Consiliile Locale trebuie sa subventioneze „imediat factura de intretinere a cetatenilor, chiar din clasa mijlocie, care nu mai este sigura pe ziua de maine”.

Dezvoltatorul Impact detine in portofoliu proiectul Greenfield, amplasat intre padurile Baneasa si Tunari, care cuprinde in prima faza 676 de unitati, dispuse in cinci blocuri. Impact mai are in dezvoltare inca un proiect rezidential in Cluj, desfasurat pe o suprafata de 200 de hectare.

Profitul companiei Impact Developer & Contractor a scazut de 21 de ori in primele noua luni ale anului trecut comparativ cu aceeasi perioada din 2008, ajungand la 791.800 lei, dupa ce compania a trecut pe pierderi in trimestrul al treilea.

Impact are un capital social de 200 milioane lei, impartit in 200 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu. La sfarsitul anului trecut, fondul Templeton Emerging Markets a achizitionat 6% din dezvoltatorul Impact Developer (IMP), vanzatorul actiunilor fiind proprietarul companiei, Dan Ioan Popp, pentru suma de 7,08 milioane lei (1,68 milioane euro).