Compania Obor Towers, detinuta in proportie de 50% de israelienii de la Digal Investments & Holdings, a finalizat ansamblul cu acelasi nume, mai mult de jumatate din apartamente fiind nevandute. Cea mai ieftina locuinta este o garsoniera, cu pretul de 63.800 plus TVA, spun reprezentantii Real Time, agentia imobiliara care se ocupa cu vanzarea proiectului.
“Cel mai mic pret din Obor Towers este de 63.800 plus TVA pentru o garsoniera, iar cel mai mare este de 194.500 plus TVA, pentru un apartament cu 4 camere”, spune Ion Catutoiu, manager general al agentiei imobiliare RealTime.

Obor Towers, amplasat in zona Obor din Bucuresti, cuprinde 125 de apartamente, dintre care doar 55 au fost vandute, investitia fiind estimata la 12,5 milioane de euro.

Digal Investments & Holdings detine 50% din compania Obor Towers, restul actiunilor fiind controlate de Applestone Holdings Limited, inregistrata in Cipru, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Lucrarile de constructii au inceput in luna martie 2008 si au fost finalizate in decembrie 2009 pentru prima faza a proiectului, respectiv in aprilie a.c. pentru cea de-a doua faza.

Obor Towers nu este primul proiect rezidential care este finalizat cu doar jumatate din apartamente vandute. Situatii similare au fost intalnite si in cadrul ansamblurilor Atlantis Residence, din cartierul Pantelimon, Doamna Ghica Plaza, din cartierul Colentina sau Asmita Gardens, situat pe Splaiul Unirii.

Si dezvoltatorul Adama a inagurat proiectul Evocasa Viva, din orasul Brasov, cu doar 50% dintre apartamente vandute.

"Pretul proprietatilor din complexul Evocasa Viva incepe de la 43.594 euro plus TVA si pot fi achizitionate atat prin programul Prima Casa, cat si prin rate direct la dezvoltator. Pana in prezent, dintr-un total de 148, au fost vandute aproximativ 50% din apartamentele din cadrul complexului", se arata in comunicatul Adama.

Citeste si Ce locuinte se mai cumpara? 4.000 de cereri, dar pentru preturi mai mici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri