Galeria comerciala a proiectului Severin Shopping Center, amplasat in apropiere de aeroport, are o suprafata inchiriabila de 6.735 mp, printre chiriasi numarandu-se New Yorker, Orsay, House of Art, Takko Fashion, Secuiana si Mondex, Deichmann si Leonardo.

Pe langa magazinele de fashion si incaltaminte, Severin Shopping Center mai cuprinde o farmacie Sensiblu, un casino Prestige, furnizori de servicii de telecomunicatii precum Arsis, Germanos si Orange, si retailerul de electronice si electrocasnice Altex.

Tot in cadrul proiectului dezvoltat de BelRom, Carrefour a deschis la sfarsitul lunii august al 23-lea hipermarket din Romania, cu o suprafata totala 9.750 mp.

Citeste si:

“Pana la sfarsitul anului va fi inaugurat primul Bricostore din oras. Dezvoltarea Severin Shopping Center va continua si in 2011, prin prelungirea centrului comercial cu o zona dedicata modei si divertismentului. Faza a doua de dezvoltare va fi finalizata in trimestrul al patrulea din 2011 si va cuprinde bowling, restaurante, zone dedicate magazinelor de mobila, design interior, magazine tip outlet si cash & carry”, se mai arata in comunicatul BelRom.

In urma cu o luna, belgienii Kris Henri Remi Carton si Steven Van Den Bossche, actionari ai grupului BelRom, au anuntat ca vor investi 45 milioane de euro intr-un centru comercial amplasat in curtea uzinei Electroputere Craiova.