Raed Arafat s-a vaccinat luni împotriva COVID-19. Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, luni, după ce i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19, că este un gest de normalitate şi cu cât se vor vaccina mai multe persoane, cu atât mai repede se va face trecerea la normalitate, a scris Agerpres.

„Îndemnul meu către toți este că aceasta este speranța pe care o avem. Este considerat un vaccin sigur, este gratuit. Dacă îl facem cât mai mulți, vom reuși să ne întoarcem la normalitate (...) Îndemn să se asculte informațiile sigure, oficiale.

Când calculăm dozele să împărțim mereu la doi, că să fim siguri că ajunge rapelul la toți. Spre exemplu, la mine acum, există o doză care revine pentru rapel în 1 februarie (...)

Este normal să ne vaccinăm, este singura metodă prin care ne protejăm. Când avem un număr mai mare de oameni care se vaccinează, ne vom putea întoarce mai rapid la viața noastră de dinainte”, a declarat Raed Arafat după ce s-a vaccinat anti-COVID-19.

Astăzi, 11 ianuarie, a sosit în România a patra tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, constând în 150.150 doze, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Transportul este asigurat de firma producătoare, inclusiv în momentul transportului la sol. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

Sursa foto: Captură video/ Facebook Ministerul Sănătății

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri